Onkogen

dr. Metzger Gábor

dr. Metzger Gábor orvos, marketing szakember. 1990-től a Semmelweis Orvostudományi Egyetem klinikai doktora, majd 1992-től neves gyógyszeripari cégek marketing menedzsere, ahol felelős volt többek között a teljes marketing stratégia kifejlesztéséért, a kulcsfontosságú fogyasztók menedzseléséért, az orvosi, értékesítési, marketing és piaci területek összehangolásáért. Az Onkogen Kft.-ben feladata a marketing és értékesítési tevékenységek menedzselése, valamint az üzletfejlesztés.

Szabó Ferenc

Szabó Ferenc közgazdász a kilencvenes évek eleje óta tevékenykedik a gyógyszerkereskedelemben, 1994-től 1998-ig egy gyógyszerkiskereskedelmi vállalkozást vezettet. 1998 és 2010 között a legnagyobb magyar gyógyszernagykereskedelmi vállalatot, a Hungaropharma Zrt.-t vezette, 1999 és 2010 között betöltötte a Gyógyszer-nagykereskedők Szövetségének elnöki posztját. 2010 óta saját vállalkozásait és befektetéseit menedzseli, ezek legnagyobb része az egészségügyhöz, azon belül is a gyógyszerforgalmazáshoz kötődik. Az Onkogen Kft.-n belül felelős a stratégia kialakításáért, valamint a gazdasági területért, ezen belül a finanszírozásért.

Aladics Dóra

Aladics Dóra közgazdász korábban uniós területen dolgozott az államigazgatásban, majd 2014 eleje óta üzletviteli és egyéb vezetési tanácsadással foglalkozik a magánszektorban. Az Onkogen Kft. pénzügyi adminisztrációját végzi.